06 546 877 39

En plein public | Film

Film

Film

Enkele seconden beeld geeft meer informatie dan vijfhonderd woorden. Binnen een halve minuut wordt duidelijk wie je bent, waar je voor staat en of jij betrouwbaar bent. Wat breng je in beeld en op welk moment? Talloze keuzes die allemaal verschillende effecten hebben. Eén doel is er altijd: Of het nu om een filmpje van één minuut of een documentaire gaat, je wilt de kijker bereiken en raken.

Weet je welk onderwerp jij wilt aansnijden en wat je wilt bereiken? En plein public begeleidt je bij iedere stap om jouw boodschap succesvol over te brengen. Denk aan:
  • ontwerpen van een concept;
  • plot bedenken en projectplan uitschrijven (bij grote projecten);
  • scenario schrijven;
  • regie;
  • montage (bij kleine projecten).
En plein public beschikt over een uitgebreid en gedegen netwerk van specialisten om mee samen te werken.

Nieuwsgierig? Op het Vimeo-kanaal van En plein public vind je eerder gemaakt werk. Meer weten of heb je al een concreet idee? Neem gelijk contact op of plan een afspraak.
  • account_circle
    Wat samenwerken met Lisette zo prettig maakt, is dat ze naast een groot creatief talent ook psychologisch inzicht heeft én goed kan plannen en organiseren. Hiermee heeft zij mij al 2 keer op tijd, een interessant, intelligent en geloofwaardig scenario geleverd. Ondanks krapte in planning en budget en andere beperkingen. Lisette is een goede luisteraar en voelt goed aan wat je als opdrachtgever wilt. Ik zag ook hoe ze als regisseur te werk gaat: een veilige omgeving schept en bij iedereen het beste naar boven haalt. Als ik haar werkwijze met één woord zou moeten samenvatten, dan is dat: Kwaliteit.
    N. Dekker, Trimbos-instituut
Disclaimer, Privacy- & Cookieverklaring
En plein public staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 30271126.
© Copyright 2021 En plein public