En plein public

Januari 2019
Keuzes, focus, nieuwe stappen

Een liefdevol en creatief 2019 gewenst! 2018 was een bewogen en constructief jaar. Nu, aan de start van 2019 nemen we je mee in onze keuzes, focus en volgende stappen.

Terug- en vooruitkijken
In antwoord op een mail van een collega-trainer schreef Lisette: ‘2018 is voorbijgevlogen. Doordat zowel Leontine als ik een ouder verloren eind 2017 stond het afgelopen jaar in teken van rouw en alle ballen in de lucht houden. We kijken met gepaste trots terug. Zeker ook omdat het afgelopen jaar een overgangsjaar was en nu met ingang van 2019 onze wegen professioneel scheiden. Leontine gaat fulltime aan het werk als illustrator. Kijk maar eens op haar website Tiens Tekenlab. Ik ga verder met En plein public. We hebben genoten van onze samenwerking, wisten dat dit van tijdelijke aard zou zijn en zijn trots op hoe wij dit met elkaar hebben gedaan. Onze vriendschap heeft zich verdiept en die blijft natuurlijk doorgaan. En wie weet wat voor incidentele samenwerkingen de toekomst voor ons in petto heeft.’

Dit is ons verhaal, in een notendop. Graag brengen we je nu op de hoogte van ieders actuele aanbod in 2019. Heb je vragen of wil je reageren, dan ben je uiteraard van harte welkom!

En plein public gaat voor de dialoog!
Naast de trainingen en coaching gericht op Storytelling en Storylistening begeleidt Lisette regelmatig en met veel plezier groepen met het aangaan van een vruchtbare dialoog. Ze stimuleert de deelnemers, ook in samenwerking met Karin Sturkenboom en Agnes van Veen, om te luisteren en zich uit te spreken tijdens het aan de kaak stellen van dilemma's, bij visievorming en verandertrajecten. Hiervoor worden programma’s ontwikkeld die uitwisseling uitlokken en nieuw perspectief opleveren. Lees meer…

Interesse? Bel of mail Lisette!
Lees hier reacties op onze programma’s.

Tiens Tekenlab illustreert!
Wil je opvallende illustraties bij je blogs, artikelen en verhalen? Tekeningen die samenspelen met je tekst? Leontine maakt illustraties in opdracht voor boeken, vakbladen, nieuwsbrieven, op posters, pamfletten, websites… Ze gebruikt verschillende materialen die diverse stijlen opleveren. Zoals deze bijvoorbeeld, bij de blog van Joos Vaessens van PGOsupport:

Tekening Tiens Tekenlab

Wil je op de hoogte blijven van het werk van Leontine of wil je haar vragen voor illustraties op maat? Laat het haar weten. Van onze kant wensen we haar veel succes en inspiratie toe!!


Omdat het delen van verhalen deuren opent
naar groei, begrip en succes.