En plein public

Storytelling & Storylistening

image nieuws

Nieuws

Nieuws

Wat doen onze klanten en wij op dit moment met Storytelling en Storylistening? Met plezier delen wij hier enkele actuele hoogtepunten. Wil je ook iets delen? Laat het ons weten.
Ter inspiratie sturen we ook met enige regelmaat brieven die je in ons archief kunt bekijken.

Oktober 2018

En plein public gelooft in samenwerken en krachten bundelen. Lisette is als 'smaakversterker' aangetrokken bij Teambrouwspel.
Het Brouwspel staat voor b(r)ouwen aan je team en maakt in één dagdeel duidelijk hoe de verhoudingen in jouw team of organisatie zijn:
Zie jezelf en jouw collega’s als de ingrediënten voor een smaakvol biertje. Bier bestaat uit vier ingrediënten; water, hop, gist, mout. Hoe zou het biertje smaken als er te veel water in zit? Elk ingrediënt heeft een bepaalde karaktereigenschap. In het Brouwspel ervaar je wat het effect van elk ingrediënt is. Je krijgt opdrachten om punten te scoren, waardoor je het recept van jouw team verandert. Dit recept werk je verder uit. Met het team brouw je als het ware een nieuw biertje.
Voordat je begint aan het Brouwspel krijg je een rondleiding in de brouwerij. Na afloop van het spel lust je vast een biertje en proef je de verschillende smaken tijdens een bierproeverij. Het Brouwspel nodigt uit om op een speelse manier te kijken naar de kernkwaliteiten en valkuilen binnen jouw team. B(r)ouwen aan je team geeft plezier en zin.
Lisette: "Het Brouwspel biedt een luchtig en veilig kader om naar jezelf en elkaar te kijken. Het spelelement helpt om je naar elkaar uit te spreken. En samen beslis je wat je wilt veranderen. Een recept, waar ik graag mijn bijdrage aan lever!"
Wil je meer weten over het Teambrouwspel? Kijk op: www.teambrouwspel.nl
image LJ smaakversterker